Over ons

XORIC is een websitehostingbedrijf dat betaalbare en betrouwbare diensten levert aan onze klanten. Daarnaast kun je ons ook op freelancebasis inschakelen voor verschillende software-ontwikkelingsprojecten, zoals het ontwikkelen van websites en webapps. Op dit moment bestaat XORIC uit een persoon, en dat klinkt misschien niet als veel. Maar dankzij onze snelle, persoonlijke en duidelijke communicatie hebben wij een bewezen staat van dienst in het leveren van kwaliteit. Wij zijn toegewijd om onze klanten de best mogelijke service te bieden en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Bij XORIC draait alles om het leveren van top-notch webshosting en softwareontwikkeling voor onze klanten. Wij geloven dat webhosting en softwareontwikkeling betaalbaar en toegankelijk moet zijn voor iedereen en daarom bieden wij verschillende pakketten aan die tegemoet komen aan uw verschillende behoeften en budgetten. Of u nu net begint of een doorgewinterde professional bent, wij hebben een pakket dat bij u past.

Wij begrijpen dat niet iedereen bekend is met webhosting en al het technische jargon dat daarbij komt kijken. Daarom zorgen we voor een duidelijke en beknopte uitleg van al onze functies en diensten. Dankzij onze persoonlijke contact zijn we altijd bereid is om al uw vragen te beantwoorden.

Dus als u op zoek bent naar een webhosting provider of een freelance software ontwikkelaar die u kunt vertrouwen, kijk dan niet verder dan XORIC. Wij zullen er zijn om u te helpen bij elke stap die u zet.

Wat ons speciaal maakt, is dat wij webhosting en softwareontwikkeling diensten aanbieden. Dit betekent dat u rechtstreeks en onmiddellijk contact heeft met de webhoster, en wij alle kennis hebben en beschikken over alle noodzakelijke en meest recente informatie. Wij kunnen u helpen de juiste hostingoplossing te vinden voor uw behoeften, of wij kunnen u helpen om de juiste software te ontwikkelen voor de eindgebruiker. Als u hier vragen over heeft dan zijn wij altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!

Illustration - hosting.svg

Interesse?

Heeft u interesse in een van onze pakketten maar sluit dit niet helemaal aan bij uw wensen?
Wij staan voor u klaar, neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Wij gebruiken cookies 🍪🍪🍪, deze zijn heerlijk krokant.
Helaas hebben we deze nodig voor een goede werking van onze dienstverlening.