Freelance software ontwikkeling

XORIC is er gek op: softwareontwikkeling. Daarom ontwikkelen wij voor uiteenlopende opdrachtgevers maatwerksoftware, zoals websites en webapps aan. Deze software maakt het verschil in uw commerciële proces, want wij ontwikkelen de software die precies past bij uw wensen en behoeften.

Want soms is standaard software gewoonweg niet goed genoeg. Tegenwoordig kunt u met standaard software erg veel, maar als u net dat beetje extra wil dan kunt u XORIC inschakelen voor projecten die niet door uw eigen softwareontwikkelaar wordt opgepakt. Dit betekent dat wij websites en webapps ontwikkelen voor organisaties die de beste kwaliteit willen, speciaal gericht op de eindgebruikers en specifieke wensen. Daarbij helpen we onze opdrachtgevers, dankzij onze jarenlange ervaring, bij het succesvol maken van uw online-business.

Hoe XORIC dit kan doen? Dankzij de specialistische kennis die wij in huis hebben over softwareontwikkeling. Wij hebben onder andere ervaring met het opstarten van nieuwe projecten, UX-skills en kunnen uw website of webapp met een duidelijke en begrijpbare backend ontwikkelen. Met al onze expertise ben je verzekerd van de juiste specialist in het ontwikkelproces.

Tijdens de softwareontwikkeling werken wij nauw samen met u als opdrachtgever. Onze samenwerking staat centraal om het project tot een succesvol eind te brengen. XORIC brengt de kennis en specialisatie voor het ontwikkelen van de software in het project. De opdrachtgever brengt de kennis over de eindgebruiker. Op deze manier kunnen wij samen de best mogelijke software ontwikkelen voor u. Tegelijkertijd vergroten wij hiermee ook uw betrokkenheid. Want het is altijd leuk om te brainstormen over nieuwe mogelijkheden of in een vroeg stadium al feedback te kunnen ontvangen. Op deze manier zorgen we ervoor dat we vanaf dag één met onze neuzen dezelfde kant op staan.

Dus als u op zoek bent naar een freelance software ontwikkelaar van topkwaliteit, hoeft u niet verder te zoeken dan ons. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen doen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Illustration - hosting.svg

Interesse?

Heeft u interesse in een van onze pakketten maar sluit dit niet helemaal aan bij uw wensen?
Wij staan voor u klaar, neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Wij gebruiken cookies 🍪🍪🍪, deze zijn heerlijk krokant.
Helaas hebben we deze nodig voor een goede werking van onze dienstverlening.